SILDEMARKED I STEGE

Mød Blå Oplevelser i Stege!

D. 3. – 4. september afholdes der sildemarked i Stege på Møn. Det bliver nogle rigtige festdage med boder, aktiviteter og en masse muligheder for at smage lækre, lokale sild.

Og så er Blå Oplevelser på plads på havnen med rørebassin, akvarier og spændende fortællinger om livet under vand, som faktisk er ekstra spændende lige her. Fersk vand fra Stege Nor mødes med det mere salte vand fra Stege Bugt, og det betyder at man bl.a. kan opleve aborrer og gedder i havnen side om side med typiske saltvandsfisk!

BLOPs Søren Larsen sørger derfor for at fylde akvariet med dyr fra havnen, så du kan komme helt tæt på – og måske blive inspireret til en snorkeltur i området. 

Danske Tursejlere er tilstede og tilbyder interesserede at tage med ud på en fjord-safari i Stege Bugt. Her vil der blive fortalt lidt om den natur og de oplevelser, der venter i området. Sejlturene forventes at vare ca. 1 time og afgår fredag kl. 15:00 samt lørdag kl. 10:00 og kl. 15:00.

Du kan også opleve forskellige dykkeraktiviteter, når Møns Sportsdykkerklub dykker i havnen og viser udstyr m.m. fredag kl. 16:00 og lørdag kl. 11:00.

Vi ses til sildemarked i Stege d. 3. og 4. september 2021!

Læs pressemeddelelsen her

Fredag d. 3. september og lørdag d. 4. september 2021

Stege Havn, 4780 Stege

Fredag kl. 10:00 – 17.00 
Lørdag kl. 10:00 – 17:00