FISKESTEDER

MUSHOLM BUGT

UV JAGT VED REERSØ REV

Vil du prøve kræfter med undervandsjagt, er Reersø Rev et oplagt sted at begynde. Et stenrev strækker sig ud i Storebælt, og der er masser af sten tæt inde under land på begge sider af p-pladsen for enden af Landervejen. Husk at holde øje med hvor du er i forhold til land engang i mellem, da der kan være lidt strøm henover revet.

Stedet er kendt for store havørreder, men du kan også fange torsk og fladfisk. Hvis du giver dig god tid kan du fiske på begge sider af halvøens nordvestlige hjørne. Kig i hulerne, hvis det er torsk du er efter, og find områderne med sandbund for at få nogle fladfisk på krogen.

Som en ekstra bonus har du her en fantastisk udsigt til nogle imponerende klinter, der rejser sig fra overfladen. Du kan selvfølgelig også fiske fra land, hvis du ikke er til våddragt og harpun. Den varierede bund og store sten tiltrækker masser af liv, så her er rigeligt at gå efter.

UDGANGSPUNKT:

For enden af Landervejen

SVÆRHEDSGRAD:

Let til middel

BLÅ OPLEVELSER I MUSHOLM BUGT

I Storebælt ligger den smukke, ubeboede ø, Musholm. Øen er hesteskoformet, og er et populært sted for kajakker og sejlere, der ligger for svaj ved en af turbøjerne. Skal du til Musholm, så tag en tur i land. Her venter nemlig et helt fantastisk dyre- og planteliv.

Farvestrålende strandurter møder dig, kaninhuller vidner om de mange vilde kaniner på øen, og klinterne og strandbredden er tilholdssted for blandt andet digesvaler, edderfugle, tejst og havterner. Rigtigt mange havfugle yngler her, og på infoskiltet kan du se en oversigt over, hvor på øen de forskellige arter opholder sig, og hvor du skal tage hensyn til dem.