FISKESTEDER

HELNÆS & BØJDEN

HELNÆS FYR

Er det de store havørreder, du går efter, så er Helnæs Fyr et besøg værd. Rygterne vil i hvert fald vide at havørreden er ekstra stor her. Måske er det det åbne vand ud mod Lillebælt, som med strømmen bringer masser af næring og føde med til fiskene, eller det dybe vand med masser af skjulesteder helt inde ved land. Det er i hvert fald en populær fiskeplads, så kom tidligt om morgenen, hvis du vil have gode chancer.

Du kan parkere ved fyret og gå den korte tur ned på den stenede strand. Det dybe vand kommer tættest på land til højre for fyret, men du kan fiske på hele strækningen på hver side af fyret. Havbunden er her udpræget stenbund med tangplamager. På en dag uden vind er dette et utroligt flot punkt i Danmark med udsigt over den sydlige del af Lillebælt. I området lever der mange forskellige havfugle og det er et rigtigt godt sted at spotte marsvin fra. Så selvom du ikke fanger en rekordstor havørred, er Helnæs Fyr alligevel køreturen værd. Og måske bliver det til et par pæne fladfisk, der også her trives på den stenede bund.

UDGANGSPUNKT:

Ved fyret, for enden af Lindhovedvej

ARTER:

Havørred, fladfisk, hornfisk

BLÅ OPLEVELSER I HELNÆS OG BØJDEN

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.