BLOP SNORKEL EVENT

Prøv at snorkle sammen med Blå Oplevelser!

Mød op ved snorkelstien ved siden af Kongebro Havn i Middelfart lørdag d. 31. juli og prøv snorkling helt gratis sammen med BLOPs havbiolog og dykker, Søren Larsen.

Snorkelstien ligger på lavt vand i Lillebælt, og på stien er der skilte under vand, der viser vejen frem samt noget af det, du kan opleve undervejs. Holder du øjnene åbne er der masser af liv, der gemmer sig på det lave vand. Fladfisk, tangnål, ulk, søstjerner og krabber er bare noget af det, du kan se. Hold især øje med om der er flyttet nogen ind i de hullede sten på stien, eller om der gemmer sig nogle fisk ved det lille vrag.

Vi har alt hvad du skal bruge af våddragt og snorkeludstyr, så du skal bare huske badetøj, håndklæde og godt humør. Vi har dragter ned til str. ca. 10 år, men alle er velkomne med evt. egen dragt eller badetøj. 

Vi laver en samlet introduktion til udstyr og teknik, så du er tryg ved det hele, inden vi bevæger os ud langs stien. På stien tager vi den med ro og bruger god tid på at lede efter dyrene.

Vi starter kl. 10:00, og det hele varer ca. 2 timer. 

Denne event er en alletiders mulighed for at komme i gang med snorkling og masser af blå oplevelser langs de danske kyster og fjorde!

Læs pressemeddelelse om eventen her

Læs mere om snorkelstien her

Lørdag d. 31. juli 2021

Grimmermosehuset, Kongebrovej 68, 5500 Middelfart

Kl. 10:00 til ca. 12:00